Bli medlem!

Det är dags att på allvar försöka åtgärda det faktum att Sverige har gått in i en återvändsgränd. Politikerna förbrukar enorma resurser utan att problemområdena i samhället som skola, försvar, rättsväsende, integrationen med mera nämnvärt förbättras – snarare tvärtom, de flesta utvecklingskurvor pekar nedåt. Det som krävs nu är en fördjupad demokrati med nya spelregler för politiken, ett större inslag av maktdelning, ett starkare rättssamhälle, tydliga gränser för statens verksamhet och en större personlig ansvarighet hos politikerna. Sverige behöver uppgradera sitt operativsystem – konstitutionen – och därefter en omstart. Läget är allvarligt men inte hopplöst. Det är hög tid att påbörja resan mot en genomgripande svensk reform.

Bidra till den växande Medborgarrättsrörelsen i Sverige. Tillsammans med dig kan vi bli en kraft att räkna med i det oundgängliga och viktiga reformarbete som väntar i vårt land.

Årsavgiften är minimum SEK 300:- Vid SEK 5000:- eller mer blir man ständig medlem och erhåller ett stiligt diplom som tack och bekräftelse på det livslånga medlemskapet.
Självklart får du stödja oss med valfritt belopp utan att bli formell medlem. Varje bidrag är välkommet!

Betala till Plusgiro 19 69 92 – 2 eller Swish1230364281

Fyll i formuläret nedan så att vi kan föra in dig som medlem. När sedan betalningen kommer aktiverar vi ditt medlemskap. OBS! Glöm inte att skriva ditt namn samt “Medlem MRRS”  på betalningen – samt postadress om Du  betalar 5000:- eller mer (så vi vet vart vi ska skicka diplomet). Som medlem får du – förutom vår tacksamhet för ditt ekonomiska stöd – bl.a vårt digitala nyhetsbrev och inbjudningar till intressanta evenemang och seminarier och mejl när det kommer nya debattinlägg.

    För och efternamn*

    Din postadress*

    Din e-postadress*

    Telefonnummer

    * Måste fyllas i.